Ligging
 
Het appartement bevindt zich aan de rand van het dorp Varsseveld in een moderne villa.

De ligging is aan de oude invalsweg vanuit de richting Doetinchem op de hoek van de Doetinchemseweg en de Leeuwerikstraat.

Varsseveld ligt centraal in de Achterhoek met goede verbindingen (trein en bus) naar de gehele regio.

In de directe omgeving zijn diverse landgoederen te vinden, zoals Tandem, Slangenburg, Noorderbroek en Idink.


Ons adres is:

Vakantieappartement "De Plakan"
Leeuwerikstraat 83
7051XD Varsseveld

Hoe kunt u ons vinden?

Per auto:
Komend vanuit de richting Arnhem neemt u de A18 richting Doetinchem en Enschede. U volgt deze snelweg tot aan het eind. Hier gaat u links af richting Westendorp en direct daarna weer links af richting Varsseveld.
Bij de eerste rotonde vindt u ons links op de hoek met de Leeuwerikstraat.

Komend vanuit de richting Enschede neemt u de N18 richting Doetinchem. Bij het kruispunt met de Zelhemseweg gaat u links af richting Varsseveld. Op de 1e rotonde gaat u rechtsaf (Doetinchemseweg) en bij de volgende rotonde vindt u ons rechts op de hoek met de Leeuwerikstraat.

Per trein of bus:
Varsseveld is per Syntus-trein te bereiken vanuit Arnhem (richting Winterswijk) en vanuit Zutphen via Winterswijk (aldaar overstappen richting Arnhem). Vanuit Zutphen kunt u ook uitstappen op station Lichtenvoorde-Groenlo en vandaar de bus lijn 72/74 richting Varsseveld/Doetinchem nemen.

De bus (lijn 74) uit Enschede stopt bij het treinstation in Varsseveld en rijdt door naar Doetinchem. (In de weekenden tot bushalte "den Es"). Uitstappen bij bushalte "den Es" en dan nog 7 minuten lopen naar de eerstvolgende rotonde richting Westendorp.

Ligging van "de Plakan"